Gyártó: Hencz - Homoktövis készítmények
Cikkszám: echinacea-csepp-20-ml
Raktárkészlet: 9994
1.100 Ft
Nettó ár: 1.100 Ft

Echinacea csepp 20 ml

Összetevők: alkohol, echinacea
Tartalmaz: alkilamidok, cikóriasav-származékok (átlagosan 0,3%), glikoproteinek, nagy molekulasúlyú poliszacharidok, flavonoidok, monoterpének, kávésav-származékok.
Felhasználási javaslat:
reggel éhgyomorra 8-10 cseppet kell tenni 1 evőkanál vízbe/ teába/ mézes kanálba. Kicsit tartogatni kell a szájban, csak azután lenyelni, így fejti ki tökéletesen a gyógyhatását, a nyálkahártyán felszívódva. Használat előtt fel kell rázni. A hosszú eltarthatóság érdekében sterilen kell kezelni.

Prevenció céljából napi 1-2 alkalommal, betegség esetén napi 2-3 alkalommal kell fogyasztani.

Általános hatás:
az influenza megelőzésében és a fertőzés tüneteinek kezelésében ma egyetlen más növénynek sincs olyan jelentősége, mint a kasvirágnak. Csökkenti a fertőzés időtartamát, illetve mérsékli tüneteit. Használható a meghűlések, allergiás panaszok és tünetek enyhítésére, a hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás, nőgyógyászati és húgyivarszervi fertőzések, valamint bőrgyógyászati kórfolyamatok és reumás eredetű betegségek kezelésére is.

Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, dekubitusz, pszoriázis, ekcéma, lábszárfekély, égési és fagyási sérülések, valamint gyulladásos nyálkahártya kezelésére ecsetelő- és gargarizáló szerként is alkalmazható Hat hétnél hosszabb kúra nem ajánlott. Előrehaladott stádiumban lévő szisztémás megbetegedések (például tuberkulózis, sclerosis multiplex) kezelésére ellenjavallt. Befolyásolhatja az immunszupresszív szerekkel végzett terápiát.

Új vélemény

Megjegyzés: HTML kód nem iileszthető be!
Captcha
Címkék: echinacea, csepp, 20ml