Gyártó: Hencz - Homoktövis készítmények
Cikkszám: galaj-csepp-20-ml
Raktárkészlet: 9992
1.150 Ft
Nettó ár: 1.150 Ft

Galaj csepp 20 ml

Összetételalkohol, víz, közönséges és ragadós galaj, csalán, citromfű

Általános hatása: A ragadós galaj legfontosabb szerepe a mirigy rendszer védelmében van. Kiváló a pajzsmirigy alul- és túlműködésére is. A ragadós galaj enyhe nyugtató és vérnyomás csökkentő hatása is ismert. Használják vízhajtóként és lázcsillapítóként is. Elősegíti a sebgyógyulást. Nagyon magas a C-vitamin tartalma.

csalán a legjobb vértisztító, méregtelenítő, sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz és kifejezetten jó gyulladások és reumatikus megbetegedések kezelésére. Feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra serkenti, csökkenti a vér húgysavszintjét, ezért hatékonyan alkalmazható köszvény, ízületi gyulladások, reumatikus megbetegedés kezelésére.

citromfű a gyógyászat történetében évszázadok óta ismert és nagyra becsült növény. Antibakteriális, fertőtlenítő hatású, emellett szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a hormontúltermelésből adódó idegességet.

gyermekláncfű erős vízhajtó szer, eltávolítja a szervezetből az ödémát okozó fölösleges víz nagy részét, valamint elősegíti a hólyagfertőzések gyógyulását.  A levél vízhajtó hatású, a vesék működését szabályozza, fontos gyógy- és építőanyagokat tartalmaz, amelyek az anyagcsere-betegségek gyógyításában igen fontosak.

Új vélemény

Megjegyzés: HTML kód nem iileszthető be!
Captcha
Új termékek