Gyártó: Hencz - Homoktövis készítmények
Cikkszám: homoktovis-szirup-200-ml
Raktárkészlet: 9991
1.200 Ft
Nettó ár: 1.200 Ft

Homoktövis szirup 200 ml

Összetevők: homoktövis magja, héja, levele, víz, fruktóz, méz, citromsav
Tartalmaz: Nagy mennyiségben C-vitamint, flavonoidokat, antioxidánsokat, növényi zsírokat, olajokat, B, E, P, K, A vitamint, szerves savakat, növényi fehérjét.
Felhasználási javaslat:
napi 1-3 alkalommal 1 teáskanállal kell elfogyasztani. Érdemes szájban tartani kis ideig lenyelés előtt. Használat előtt fel kell rázni, és a hosszú eltarthatóság érdekében sterilen kell kezelni!

Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani, és 2-3 héten belül el kell fogyasztani! Ha gyógyulás után marad még szirup, javaslom jégkocka tartóban lefagyasztani.

Hűvös, zárt helyen kell tárolni.

Általános hatás:
magas ásványi anyag tartalom: vas- és a magnéziumtartalom, a mikroelemek, nyomelemek közül a réz, a cink és a mangántartalom-magas antioxidáns tartalma gátolja a daganatos sejtek képződését.

Antihisztamin hatású anyagai révén segíti az allergiás panaszok enyhítését.

E-vitamin és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV-sugárzástól!

A savanykás, kissé fanyar ízű gyümölcs proteinekben, cukrokban gazdag (glukóz, fruktóz, xilóz tartalma 13 százalék), de jelentős mennyiségben található benne az aminó,- és szerves savak mellett (málnasav, borostyánkősav tartalom 3,9 százalék) számos vitamin fajta is. A levelekben és termésben sok a flavonoid, a kéregben pedig a tokoferol és a szitoszterol. A szakirodalom kiemelten említi a homoktövis mangán, réz, vas és foszfor tartalmát.

Hőkezeléssel, adalékanyagok és tartósítószer nélkül készült.

Új vélemény

Megjegyzés: HTML kód nem iileszthető be!
Captcha
Új termékek