Gyártó: Hencz - Homoktövis készítmények
Cikkszám: landzsas-utifu-csepp-10-ml
Raktárkészlet: 9986
650 Ft
Nettó ár: 650 Ft

Lándzsás útifű csepp 10 ml

Összetevők: alkohol, lándzsás útifű, echinacea
Tartalmaz: fő hatóanyaga az aukubin glikozid, de tartalmaz még polifenolokat, poliszacharidokat, C-vitamint, cserzőanyagot, kovasavat, káliumot, cinket.
Felhasználási javaslat:
étkezés előtt napi 1-3 alkalommal 8-10 cseppet kell tenni 1 evőkanál vízbe/ teába/ mézes kanálba. Kicsit tartogatni kell a szájban, csak azután lenyelni, így jobb a gyógyhatása a nyálkahártyán felszívódva. Használat előtt fel kell rázni. A hosszú eltarthatóság érdekében sterilen kell kezelni.

A beteg bőrfelületet a cseppel napi 2-3 alkalommal be lehet ecsetelni.

Prevenció céljából napi 1-2 alkalommal, betegség esetén napi 2-3 alkalommal kell fogyasztani.

Általános hatás:
Szélesebb körben köptetőként ismerjük, mivel erős gyulladáscsökkentő és nyákoldó hatása miatt hatékony segítséget nyújt az influenza és megfázást követően kialakuló köhögés, és torokfájás megszüntetésében.

A lándzsás útifű jó baktériumölő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító. A légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként lehet használni. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpetképződést. A torok nyálkahártyáját bevonva enyhíti annak gyulladását, szünteti köhögési ingert.

Külsőleg a népgyógyászat bőrsérülésekre, vágott és gennyes sebekre, nehezen gyógyuló fekélyekre és vérzéscsillapításra használta

Új vélemény

Megjegyzés: HTML kód nem iileszthető be!
Captcha
Új termékek